Productes i Marques de la màxima qualitat

Aluminis Jordi us podem oferir sistemes d’Alumini i de PVC. Tot tipus de persianes enrotllables, de seguretat i mallorquines.
Mampares, cortines de vidre i tot tipus de complements. Tendals, cortines i mosquiteres.

FINESTRES D’ALUMINI

Marques pioneres en el sector com K-LINE, THERMIA o GRADHOLUX ens garantitzen uns nivells de qualitat d’alt reconeixement en el mercat.

FINESTRES DE PVC

Fabricades amb les màximes exigències de qualitat alemanyes, WERU ofereix finestres de PVC de molta qualitat, superant de molt els mínims exigits per les normatives estatals.

PERSIANES DE SEGURETAT I MALLORQUINES

Un model per a cada situació, acabats en qualsevol color i forma, lames fixes i orientables. Motorització de tot tipus de persianes.

MAMPARES, MOSQUITERES I COMPLEMENTS

Extensa varietat en mosquiteres per mides grans i sistemes laterals.
Mampares de diferents fabricants i qualitats adabtables a qualsevol situació i mida.

Visiteu l’ Exposició i tots els seus productes

Podeu visitar la nostra exposició de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 3 a 7

¿Tiene un proyecto? ¿Necesita apoyo técnico?
Pida una visita concertada i no dude en pedirnos consejo.

Proyectos a medida para particular e industrial.

Aquí trobarà el seu professional

Valorem la importància dels bons productes, acompanyats d’un bon assessorament i una bona instal.lació. Aquesta combinació us garanteix una llarga durada dels sistemes.

Fiabilitat

El nostre mètode de treball ens assegura un bon funcionament i comportament dels sistemes, el nostre equip està sempre en continua evolució, formant-nos continuament i coneixent a fons les característiques del que venem.

Qualitat

Treballar amb les principals marques del mercat ens dona la tranquilitat de poder oferir els millors productes al millor preu.

Garantia

Tots els productes estan garantitzats directament pel mateix fabricant. Les instal.lacions són acurades i cuidades fins l’últim detall. Pretenent estar al nivell de les màximes exigències dels nostres clients.